Tratamentul varicelor

Consultanta si tratament a varicelor cu tehnici moderne minim-invazive, fara dureri

Tratamentul obezitatii

Prin montare inel gastric, reducerea volumului stomacului sau bypass gastric

Chirurgie laparoscopica

Pentru tratamentul modern a bolilor abdomenului.

poza tratament varice
poza tratament de slabit
poza chirurgie minim invayiva

Ce sunt glandele tiroidiene?

Tiroida si paratiroida sunt glande conexe in froma de H asezate in zona gatului care au rolul de a regla diferite functii corporale prin hormoni pe care le secreta. Disfunctia tiroidei si a paratiroidei provoaca diferite boli, printre care cea mai importanta este boala Basedow si gusa nodulara. Aceasta disfunctie poate insemna o activitate crescuta sau scazuta a glandelor.

Boala Basedow

Boala Basdow este cauzata de hipersecretia de hormoni a glandelor tiroide si se manifesta prin cresterea in volum a acestora, exprimarea globilor oculari (exoftalmie) si stare de agitatie psiho-motorie. Glandele tiroidiene sunt autostimulante, secretia in cantitate mai cresuta a hormonilor este motivul pentru care acestea cresc in volum.
Tratamentul chirurgical modern consta in extirparea intregii glande tiroide. Durerile postoperatorii sunt minime si reabilitarea pacientului este rapida.

Gusa nodulara

Gusa nodulara este o transformare nodulara si chistica a tiroidei, care poate fii identificata ca fiind o formatiune care difera ca si consistenta de resul glandei. Poate fii identificata prin palpare sau cu ajutorul aparatului de ultrasunete (ecografie).
Interventia chirurgicala consta in eliminarea portiunii modificate a tiroidei cu efect pozitiv asupra starii de sanatate a pacientului.

Afectiunile paratiroidei

Glandele paratiroide sunt niste formatiuni de dimensiuni reduse, asociate glandei tiroide. Activitatea lor infuenteaza volumul calciului in organism. O functionare necorespunzatoare a glandelor paratiroide poate procova cresterea calciului in organism cu aparitia in timp a osteoporozei, pietrilor la rinichi si a oboselii permanente.
Interventia chirurgicala asupra glandelor paratiroide va ameliora durerile osoase, va inlatura oboseala si va imbunatatii starea generala a pacientului.